Skip to content

Rabataftale om inkasso Vores samarbejdsaftaler giver dig 33 procent rabat på en tre års inkassoløsning.

Eye-revision har indgået et samarbejde med Advokaternes Inkasso Service (AIS). Samarbejdet giver dig inkasso med 33% rabat på en 3 års inkassoløsning.

Vores samarbejde med AIS betyder, at du kan få rabat på deres inkassoløsning, og at vi kan varetage dit debitorbogholderi.

Hvem er AIS

AIS er et advokatfirma beliggende på Esplanaden 26, 1263 København K. De er anbefalet af DI Dansk Byggeri, Tekniq Arbejdsgiverne mfl. Fordelen ved at benytte en advokat til inkasso er, at advokater kan varetage inddrivelsen af krav over 100.000,- kr. og inddrive bestridte fordringer, dvs. hvor skyldner er uenig i kravet.

AIS adskiller sig ved, at de som de eneste advokater i Danmark har integration til flere regnskabsprogrammer. De er de bedst anmeldte på Google og TrustPilot af alle virksomheder i Danmark som beskæftiger sig med inkasso.

Hvordan fungerer inkassoløsningen, hvis du bruger e-conomic eller Dinero?

Hvis du bruger e-conomic eller Dinero, er det nu muligt at integrere dit regnskabsprogram med Advokaternes Inkasso Service via et system kaldet CloudCollect. Du finder CloudCollect på adressen www.cloudcollect.dk

Kontakt AIS på telefon 66 80 40 40 eller udfylde denne kontaktformular for at høre mere om løsningen.

Når du har opsat integrationen, vil dine forfaldne fakturaer importeres fra dit regnskabsprogram og fremgå af en liste i CloudCollect. Fra listen vælger du de fakturaer, som du ønsker at sende til inkasso. Herefter kan du følge de skridt, som Advokaternes Inkasso Service tager for at inddrive dine krav.

Kan AIS hjælpe mig, hvis jeg ikke bruger e-conomic eller Dinero?

AIS har integration til andre regnskabsprogrammer herunder Billy Regnskabsprogram og Minuba. Kontakt Eye-revision og vi vil sørge for det videre forløb.