Se hvad vores kunder mener om os!

Herunder kan du læse respons fra nogle af vores mange, tilfredse kunder. Alle udtalelser er offentliggjort med den enkelte kundes accept.
 

“let og overskueligt”

“Eye-Revison er med til at lette min hverdag som Freelancer. Det besværlige daglige papir arbejde bliver let og overskueligt.”


Producer og Direktør Lars Hammer

Lindhammer ApS, TV producer for Produktionsselskaber som Douglas Entertainment, Metronome, Nordisk Film, TV2, DR, TV3, SBS og mange flere. Producer på produktioner som: Live Fra Bremen, Allstars, Dansk Melodi Grand Prix, Zulu Comedy Galla, DMA, Scenen Er Din, Kronprinsparrets Kulturpris med mere.

“åbent efter fyraften”

“Som selvstændig får jeg god rådgivning og service hos Eye-revision. Det rart, at der er åbent efter fyraften, så jeg ikke skal bekymre mig om papirarbejde i arbejdstiden.”


Per Larsen, indehaver,
Anlægsgartner, Sorø.
 
 

“god service, uanset hvornår vi ringer”

“Vi er meget tilfredse med det arbejde Eye-revision laver for os. Vi får altid en god service, uanset hvornår vi ringer og spørger Eye-revision til råds.”
 


Finn Larsen, indehaver,
Entreprenør, Karise
 
 

“Jeg sætter meget stor pris på den service og måden tingene gøres på af Eye-revision.”Anders W. Czerkas, indehaver,

ACCC, Automotive, Ringsted

“Vi har altid fået utrolig god og kompetent rådgivning.”

“Vi bruger Eye-revision og er glade for det!
I 2007 foretog vi et forældrekøb af en lejlighed til vores søn. Lejligheden udlejes nu til anden side, efter vores søn er flyttet.
Vi oplever Eye-revision som en god samarbejdspartner med styr på alt det praktiske såsom; overvejelser ved anskaffelse, lejekontrakter, finansiering, selvangivelser mv.. Vi har altid fået utrolig god og kompetent rådgivning.”
 


Britta & Kurt Jensen, udlejere, Ishøj

“kompetent og effektiv”

“Eye-revision er en professionel samarbejdspartner der på en kompetent og effektiv måde har stået for firmaets bogholderi gennem flere år. Vi er meget tilfredse med rådgivningen fra Eye-revision.”
 


Helene Lorenzen, direktør, Hellerup

HELENE LORENZEN A/S, Ejendomsudlejning – Indretning

“bogholderi og regnskab fra første dag”

“Jeg vil gerne på det varmeste anbefale Eye-revision, som har stået for bogholderi og regnskab fra første dag, jeg startede butikken Dolce Vita. Eye-revision er meget kompetente og yder flot service, og er meget fleksible, hvis der er brug for kontakt uden for normal arbejdstid.”


Alessandra Bødtcher-Hansen, indehaver

DOLCE VITA, Hellerup – Mode fra Milano, Paris & London

 
“man er i gode hænder”

“Som ejer af en nystartet virksomhed og uden tidligere erfaring med dette, har jeg nydt godt af Eye-revisions service og rådgivning omkring det finansielle. Man føler at man er i gode hænder, og det giver én ro til at udføre sit egentlige arbejde.”
 


Claus Bo Madsen, IT-konsulent
Claus Madsen Consulting, Fredericia

“…vi er blevet meget positive over den rådgivning og professionalisme som Eye-Revision servicerer”

“If forsikring Roskilde er et nystartet forsikringscenter, som fik Eye-Revision anbefalet igennem en nuværende kunde. Jeg må sige vi er blevet meget positive over den rådgivning og professionalisme som Eye-Revision servicerer. Eye-Revision er fleksibel og kompetent hvad angår spørgsmål i alle skattemæssige henseender. Vi kan derfor kun på det varmeste anbefale Eye-Revision.”


Richy Svendsen, indehaver

Svendsen If Forsikringscenter Roskilde
 

“skaffede ca. kr. 15.000 tilbage i skat”

“Jeg startede som selvstændig fodterapeut sommeren 1999 og havde en lokal revisor indtil november 2005. Jeg skiftede til Eye-revision v/Jacob Larsen. Det har jeg været tilfreds med, især på det skattemæssige område har det båret frugt. Tidligere havde jeg ikke anvendt virksomhedsskatteordningen, men Eye-revision gennemgik mit gamle regnskab for året før og skaffede ca. kr. 15.000 tilbage i skat. Herudover har jeg fået rådgivning omkring indbetalinger til pensionen.”


Anette Winther, indehaver
Fodterapeut, Skibby

“helt utroligt grundigt forarbejde”

“Jeg blev anbefalet at bruge Eye-revision af en bekendt, der også er en tilfreds kunde. Jeg har købt en ejerlejlighed, som nu er lejet ud, men som jeg på sigt selv vil flytte ind i (bor nu i hus). De skattemæssige regler/muligheder var dog mere, end jeg kunne finde ud af. Eye-revision har lavet et helt utroligt grundigt forarbejde og vejledt/forklaret meget detaljeret om mulighederne. De har herefter udarbejdet et årsregnskab for lejligheden samt lavet min selvangivelse til SKAT. Jeg er meget tilfreds med den model, som jeg efter råd fra Eye-revision har valgt, og er sikker på, at det er den, som jeg er bedst tjent med. Det var blevet meget dyrt for mig, hvis ikke jeg havde søgt professionel hjælp. Intet bliver overladt til tilfældighederne. Der bliver talt om/spurgt til det hele og mange gode råd bliver givet. Jeg anbefaler gerne Eye-revision, som helt sikkert fremover skal være min revisor.”


S. Madsen, København

Indehaver af investeringslejlighed

“Alt foregår dybt professionelt”

“Jeg har siden 2005 arbejdet som selvstændig oversætter og har siden 2006 haft glæde af Eye-revisions høje serviceniveau. Alt foregår dybt professionelt, de er stort set altid til at træffe og lynhurtige til at give svar på eventuelle spørgsmål. Eye-revision får min varmeste anbefaling.”
 
 
 


Martin H. Nielsen, indehaver

Dan-Eng Translation, Fredericia